Tidsregisterering i mobilen!

Katrina erbjuder din organisation ett effektivt verktyg att schemalägga och registrera arbetstider i enlighet med Svenska kyrkans Avtal 17. Tidsregistreringen sköter du enkelt på mobilen!

Med Arbete och Fritid-modulen planerar du arbetstider och ledigheter på ett enkelt och visuellt sätt. Tidsregistreringen beaktar automatiskt de villkor och förmåner som ingår i Svenska kyrkans Avtal 17.
Genom att definiera behörigheter enligt egen praxis hjälper Katrina dig att behålla dina egna rutiner samtidigt som rapporteringen går snabbare och enklare.

Boka in en introduktion av Katrina! Vi besöker gärna dig och dina kollegor för att visa funktionerna och diskutera just dina behov.

Ja tack! Vi vill gärna beställa en Katrina-introduktion (45 minuter)
Fyll i namn, e-post, telefonnummer samt församlingens namn HÄR

Verksamhetsstyrsystemet för församlingar – din hjälpreda på jobbet!

Vi har ett brett utbud av funktioner utvecklat tillsammans med församlingarna redan i 17 års tid. Vi hjälper till med att välja ut de moduler som betjänar ditt arbetslag allra bäst och gör alla delaktiga genom Katrina-Mobil!

Katrina ser till att den interna kommunikationen löper smidigt och att  församlingsmedlemmarna och de förtroendevalda får en utmärkt service. Hela Katrina är webb-baserat och alla delar är integrerade i ett och samma program.

Katrina hjälper dig med

 • Kyrknätet
  (KBOK / Kyrkoårskalendern / Evenemangskalendern / Annonsverktyget / X-bridge – Outlook)
 • Personresurskalender
 • Lokalresurskalender
 • Bokningsbok
 • Söka bokningar
 • Söka tider
 • Arbete och Fritid med schemaläggning och arbetstidsuppföljning enligt Svenska kyrkans Avtal 17
 • Intern kommunikation ss. intern info/interna meddelanden
 • KatSync/Mobil

VÄLJ FLER FUNKTIONER – Utöver Basic-Katrina kan du lägga till rekordmånga funktioner helt utgående från din organisations behov – allt för att spara både tid och pengar. Här några exempel:

 • ANMÄLNINGAR MED NÄTBETALNING – billigare fakturering för evenemang och öppen verksamhet tex. förskolor
 • STATISTIK – aldrig förr har statistikrapporteringen och redovisningen till Svenska kyrkan varit enklare än med Katrina. All statistik i formuläret rapporteras direkt efter slutförd aktivitet av berörda ansvariga.
 • DIAKONI – modulen interagerar med Katrina kalender så att diakonen är en aktiv part i arbetslaget och samtidigt iakttar sekretess gällande klienternas ärenden ss. möten och budget. Samtidigt skapas statistiken automatiskt.

Katrina-programmet är den bästa lösningen för att svara på GDPR:s krav. 

Katrina utvecklades för att smidigt kommunicera arbetsuppgifter, synkronisera kalendrar och koordinera bokningar med varandra. M&V Software, företaget bakom Katrina, är ett innovativt finländskt företag som har utvecklat programmet utgående från församlingarnas behov i 17 år och är nu marknadsledande inom sitt segment. Företaget har kontor i Jyväskylä och Raumo i Finland och betjänar nu också i Sverige.

Boka in en introduktion av Katrina!

Vi besöker gärna dig och dina kollegor för att visa funktionerna och diskutera just dina behov.

Ja tack! Vi vill gärna beställa en Katrina-introduktion (45 minuter)
Fyll i namn, e-post, telefonnummer samt församlingens namn HÄR

Tveka inte att ta kontakt, jag svarar gärna på frågor!

Med vänlig hälsning,
Mia Lönnroth
Försäljningschef
e-post: mia@katrinasoftware.se
tel.: 070 255 1586
www.katrinasoftware.se

Kategori I