Veckans råd

Evenemangsmarknadsföring och anmälningsfunktion med nätbetalning:
Med hjälp av Katrina kan du ta emot anmälningar till evenemang och läger samt  sköta faktureringen förmånligare med hjälp av nätbetalning. Via funktionen kan du även sköta marknadsföringen samt kommunikationen till dem som anmält sig och koordinera grupper enligt behov.Reklamfilm: Katrina Anmälningsfunktion med internetbetalning

Inom mindre än ett år kommer Europas dataskyddsbestämmelser att genomgå sina största förändringar på två decennier. Lösningen är det ömsesidigt överenskomna europeiska generaldirektivet (GDPR), som träder i kraft den 25 maj 2018. Det kommer förändra hur exempelvis organisationer i den offentliga sektorn, inklusive församlingar, bör hantera informationen från kunderna.

Katrina-programmet är den bästa lösningen för att organisera dina aktiviteter för att svara på GDPR:s krav.

Affärssystemet för församlingar – din hjälpreda på jobbet!

Katrina utvecklades för att smidigt kommunicera arbetsuppgifter, synkronisera kalendrar och koordinera bokningar med varandra. M&V Software, företaget bakom Katrina, är ett innovativt finländskt företag som har utvecklat programmet utgående från församlingarnas behov i 15 år och är nu marknadsledande inom sitt segment. Företaget har kontor i Jyväskylä och Raumo i Finland och betjänar nu också i Sverige. I dag fungerar Katrina som hjälpreda i de flesta funktioner i församlingen.

Vi vill ge dig ett bra arbetsverktyg som är lätthanterligt och användarvänligt och som underlättar dina arbetsrutiner. Du behöver inte vara IT-expert för att använda Katrina! Nu kan du inne i Katrina administrera uppgifter som ingår i GIP, Svenska kyrkans gemensamma IT-portal, dvs. evenemangskalendern, annonsverktyg samt kalender – utan att logga in på annat håll.

Vårt system är helt webb-baserat. Du slipper uppdateringar, säkerhetskopieringar och installationer och du har tillgång till funktionerna var du än befinner dig. Vi lägger största vikt vid säkerhetsaspekterna eftersom vi vet att församlingarna berörs av höga sekretesskrav. Vår server ligger i Stockholm och vi tecknar tillsammans under ett personuppgiftsbiträdesavtal gällande data som rör sig i Kyrknätet.

Boka in en introduktion av Katrina!

Vi besöker gärna dig och dina kollegor för att visa funktionerna och diskutera just dina behov.

Ja tack! Vi vill gärna beställa en Katrina-intoduktion (45 minuter)
Fyll i namn, e-post, telefonnummer samt församlingens namn HÄR

Tveka inte att ta kontakt, jag svarar gärna på frågor!
Med vänlig hälsning,
Mia Lönnroth
Försäljningschef
e-post: mia@katrinasoftware.se
tel.: 070 255 1586
www.katrinasoftware.se

Kategori I